Hilde
Magedans.no
- -

Utdrikningslag

Utdrikkingslag
Hilde er en ettertraktet instruktør for minikurs i utdrikkingslag. Et kurs varer i 60 minutter. Dette er akkurat lang nok tid til å lære litt, og man gir seg før man blir for sliten. I løpet av en time blir man nok ikke fredig utlært magedanserinne, men man lærer nok til å kunne svinge seg litt på dansegulvet, og ha det morsomt.
Kursene holdes på Navlen Dansestudio, midt i Oslo sentrum. Her er det store, lyse lokaler med speil, og god plass til å utfolde seg. Skulle det være ønskelig, kan Hilde flyttes på, og komme dit utdrikkingslaget befinner seg.
Bruden får låne kjole med gull og glitter, mens resten av damene bør ha på seg tights, en trang topp, og et skjerf til å knyte rundt hoftene.
Et minikurs i magedans er en glimrende måte å bryte isen på, dersom det er mange som ikke kjenner hverandre så godt. Det pleier å bli mye fnising og latter på et slikt kurs, og det er morsomt å føle at man er litt i samme båt. Alle føler seg litt usikre til å begynne med, men det tar ikke lang tid før det går over. Dersom bruden er i slag, får hun gleden av å undervise alle på slutten av timen eller gi en liten oppvisning for resten av laget.

 

 

 

   
Utviklet av Bysant as Meld deg på mailingliste her    hilde@magedans.no