Hilde
Magedans.no
- -

Kurs i magedans

10.1-15.2.17


 

 

 

 

Magedans er en sunn, morsom, og spennende måte å trene på. Denne dansen passer like godt enten du er tynn eller tykk, gammel eller ung. Magedans gir deg overskudd og glede!


 
Nybegynner og litt øvet
Tirsdag, kl 17.00-18.00: Nybegynnerkurs
Bli kjent med grunnbevegelsene i magedans. Lær å lage myke sirkler, vakre åtte-tall og vakre kameler, å slå hoften elegant og kraftfullt opp og ned, og ikke minst å få hofte og mage til å riste på magisk vis!
Vi jobber med teknikk og setter sammen bevegelser til små kombinasjoner. Magedans er gøy, og passer for kvinner i alle aldre, størrelser og fasonger!

Tirsdag, kl 18.00-19.00: Nybegynner 2/Litt øvet teknikk

Dette er et fortsettelseskurs bygget på nybegynnerkurset, og man bør absolutt ta dette kurset før man går videre på litt øvet treningsklasse. Ønsker man en real utfordring, kan man ta begge to samtidig! Dette kurset er også helt perfekt for elever som kommer fra andre lærere!

Tirsdag, kl 19.00-20.00: Litt øvet treningsklasse

Vi jobber i et et relativt høyt tempo, for god treningseffekt. Vi setter sammen trinn til små kombinasjoner, og slår trim og moro sammen! Jeg forklarer ikke trinnene så nøye, dersom du ønsker å jobbe i dybden kan du ta kurset som går rett før i samme slengen.


Tirsdag, kl 20.00-21.00: Litt øvet koreografi

Vil du lære en liten dans? Det er morsomt, og så er det kjempefint å ha noe å vise fram, dersom noen spør deg om å vise hva du kan, når du forteller at du går på magedanskurs! Vi jobber med en kort, rolig og fin orientalkoreografi på litt øvet nivå. Dette er en ny koreografi, som ingen har hatt på kurs tidligere. Kom ferdig oppvarmet, dersom du ikke tar klassen i forkant av denne timen også! Kurset passer for alle som har gått trinn 2-4 tidligere. Jeg kommer med navn på musikken, så snart jeg finner musikken jeg vil koreografere til.

Øvet og avansert

Onsdag, kl 18.00-19.00: Øvet treningsklasse
Teknikk og kombinasjoner i høyt tempo for deilig treningseffekt. Vi jobber med bevegelser i lag på lag, forflytninger og flyt. Vi kjører på med litt midje-og magestyrketrening og litt kondisjonstrening i samme slengen. Trening er gøy når det skjer ved hjelp av magedansbevegelser, til deilig musikk! Dette blir som kurset jeg holdt i vår, på NSKI.

Onsdag, kl 19.00-20.00: Øvet/avansert koreografi

Koreografi på trinn 5/6 nivå. Kom ferdig oppvarmet, dersom du ikke tar klassen i forkant av denne timen! Vi jobber med en heftig trommesolokoreografi, med hakesleppgaranti!
Pris:
1 kurs: 900 kr
2 kurs: 1700 kr
3 kurs: 2400 krPåmelding:
Jeg minner på at påmelding er bindende! Det betyr at når du har meldt deg på, må du faktisk betale for kurset. Enten du kommer eller ikke. (Ved legerklæring bortfaller selvfølgelig dette.) Jeg er dessverre nødt til å bli strengere på dette, etter mange "uriktige" påmeldinger i den senere tid. Som tidligere kan du selvfølgelig ta igjen timer du går glipp av på et annet kurs, slik at du får alle timene du har betalt for. Nytt nå er at timene må tas igjen i løpet av inneværende semester, deretter mister du dem. Tapte timer kan altså ikke lenger overføres til neste semester. (Ettersom alle andre kurs enn koreografikursene vil være ganske enkeltstående, kommer det ikke til å være noe problem å ta igjen på andre kurs enn ditt eget utover i semesteret.)
Sted:
Borggata 7 på Tøyen. Det tar 2 minutter å gå fra 37 bussens stopp ved politihuset, eller du kan ta t-banen til Tøyen stasjon.

-

-

-

NB: Alle vår-og sommerkurs utgår, fordi jeg har vært så uheldig å brekke beinet. Vi sees til høsten!

 


 

Timeplan: 

 
Klokken: Tirsdag Onsdag

 

 
 
 
 
 
-Nybegynnere starter på trinn 1 og fortsetter oppover.
-Elever som kommer fra andre lærere oppfordres til å kontakte meg for å diskutere sitt nivå, slik at de kan finne passende kurs.
-Vær oppmerksom på at det kan være lurt å gå ned et nivå når man begynner hos en ny lærer, fordi forskjellige lærere vektlegger ulike ting, og har ulikt innhold på sine kurs.

   

 

 
Påmelding: til Hilde 22 17 17 64, mob. 90 64 89 85 eller e-mail hilde@magedans.no
Påmeldingen er bindende. Enkelte kurs blir fort fulle, så det lønner seg å være rask med påmeldingen.

 

KONTONUMMER: 0540 13 64 821

Mister du en time, kan du ta den igjen når det måtte passe i løpet av inneværende kurs, deretter mister du den.

Påmeldingen er bindende! Det vil si at dersom du har meldt deg på, må du betale kursavgiften, selv om du ikke kommer på kurs likevel. Dette kravet faller bort dersom du viser legeattest på at du er syk.


 
Sted: Norsk dansehøyskole, Borggata 7

Lørdagsseminarer/helgekurs: se kalender

Treningsantrekk:
- tights, en trang topp og et skjerf til å knytte rundt hoftene.
- Barbeint eller sokker 

 

!

 


 

 

   
Utviklet av Bysant as Meld deg på mailingliste her    hilde@magedans.no